Aktiviteter för föreningar

Funderar du på roliga aktiviteter för föreningar eller idrottslaget? Häng med ut på Grönbetet och utmana varandra i våra lantliga aktiviteter! Vi kan skräddarsy en komplett aktivitetsdag med aktiviteter som till exempel Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan och Zip-linan. Adrenalinfyllda och kluriga aktiviteter för föreningar där de flesta stationer kan anpassas så att alla kan vara med och delta.

Lagfest

Roliga aktiviteter för föreningar – mitt i Halland

På Grönbetet skiljs agnarna från vetet! Du hittar oss i Ästad som ligger mitt i Halland, mellan Varberg och Falkenberg, cirka en timmes bilväg från Göteborg. Alla våra aktiviteter är inspirerade av livet på landet och bondens vardag, så ta med bondförnuftet och var inte rädd för att hugga i. Under årens lopp har vi tagit emot tiotusentals gäster som fått mäta sig mot varandra i olika aktiviteter för föreningar eller företag. Stora som små, unga och gamla, här på Grönbetet finns något kul för alla!

Fångarna på Gården är vår populära team-aktivitet där ni delas upp i lag och tävlar mot varandra i olika utmaningar och finurliga tävlingsstationer som hämtats från bondens vardag. Plocka fram din styrka, smidighet, balans och våghalsighet för att samarbeta med de andra i laget. Några av stationerna har fokus på fysisk aktivitet medan andra kräver att du har huvudet på skaft. Här får alla dra sitt strå till stacken.

I äventyrsbanan Höghöjdsbanan får ni kliva in i vår gamla loge där ni klättrar tillsammans upp mot toppen och vår sky bar, med utsikt över hela gården. Medan ni klättrar övar ni både er förmåga att samarbeta och att hantera olika utmaningar i grupp. Här gäller det att ni arbetar som ett team för att lösa den stora uppgiften framför er. Höghöjdsbanan kan anpassas i olika svårighetsgrader så att alla kan ska kunna vara med och delta.

När ni klarat av Höghöjdsbanan är det dags för Zip-linan (om ni vågar)! En härlig flygtur ut över Grönbetet i 65 kilometer i timmen så att skriken hörs över hela gården. Både Zip-linan och Höghöjdsbanan utförs tillsammans med säkerhetsutbildad personal och säkerhetsutrustning.

Skräddarsy aktiviteten med mat, boende eller spa

Nyfiken på mer än bara aktiviteter? Hos våra grannar Ästad Vingård finns restauranger, boende, spa och konferensrum som passar de flesta sällskap och budgetar. Förutom frukost, lunch, middag och fika kan de också lösa matsäckar och mackor att ta med sig ut på dagens aktiviteter. Tillsammans med Ästad Vingård kan vi skräddarsy en helhetsupplevelse som anpassas för ert sällskap.

Träna och vandra i Åkulla Bokskogar

Energi kvar i kroppen trots alla aktiviteter? Ut och träna i Åkulla Bokskogar! Naturreservatet ligger granne med Grönbetet och erbjuder mil efter mil av vandringsleder och fantastiska skogsområden att träna löpning i. Så fort vintern har kommit förbereds även pulkabacke, snölekplats och skidspår med upp till 3,2 kilometer belysta dubbelspår i kuperad terräng. En extra möjlighet att röra på sig för de som vill träna utöver aktiviteter för föreningar.

Kontakta oss så hjälper vi er med rätt paket!

PRISER

Fångarna på gården
Fångarna på gården, 395 kr/pers. (minimipris 3.160 kr/grupp
Fångarna 3-kamp, 295 kr/pers. (minimipris 2.360 kr/grupp)

Ni kan även köpa till:
Hyra av overaller och keps, 145 kr/pers.
Skottkärra med tilltugg, 295 kr (beräknad på 6 pers.)
Smörgås, 65 kr/pers.
Alkoholfri dryck, 25 kr/pers.
Ölstation, 80 kr/pers. (18 års åldersgräns på alla deltagare i gruppen)

Alla priser är inklusive moms. Vi kommer gärna med förslag på olika dryckesalternativ, matigare tilltugg m.m.

Höghöjdsbanan
Höghöjdsbana, 395 kr/pers. (minimipris 3.160 kr/grupp)
Höghöjdsbana och Zip-lina, 465 kr/pers. (minimipris 3.720 kr/grupp)

Ni kan även köpa till:
Vin och Ost i Skybaren, 225 kr/pers. (Alkoholfritt alt. 160 kr/pers.)
Öl och Chark i Skybaren, 155 kr/pers. (Alkoholfritt alt. 130 kr/pers.)

Ziplinan
Zip-lina, 195 kr/pers. (minimipris 1.170 kr/grupp)
Höghöjdsbana och Zip-lina, 465 kr/pers. (minimipris 3.720 kr/grupp)

Ni kan även köpa till:
Vin och Ost i Skybaren, 225 kr/pers. (Alkoholfritt alt. 160 kr/pers.)
Öl och Chark i Skybaren, 155 kr/pers. (Alkoholfritt alt. 130 kr/pers.)

Hönsahjärnor

Den komprimerade aktiviteten Hönsahjärnor är perfekt för er med ett tajt program, men som ändå vill hinna med teambuilding mellan konferenstimmarna.

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...

Höghöjdsbana

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. En fysisk och mental utmaning som kan anpassas efter era förutsättningar. När ni tillsammans klarat banan kan ni flyga ut över grönbetet i vår härliga zip-lina.

...

Zip-linan

Kasta er ut över Grönbetet i 65 km/h! Zip-linan är en 250 meter lång adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget. Den knäsvage kan lugna sig med att aktiviteten görs tillsammans med säkerhetsutbildade guider.

...