Har pappa alla hästar hemma?

På Grönbetet avgörs det vem som är storbonden i familjen. Utmana varandra i våra lantliga aktiviteter, lekar och kluriga moment som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan och Zip-linan. Aktiviteterna kan anpassas så att även minstingen eller gammelmorfar kan vara med.

Fångarna på Gården är ett perfekt familjeäventyr när du vill komma ut på landet en stund. Ta med oömma kläder och utmanas i aktiviteter som inspirerats av livet på bondgården och naturen. Ni kommer att testas i smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.

I Höghöjdsbanan sätts familjesamarbetet på prov när ni klättrar tillsammans, våning efter våning, upp mot Skybaren. Höghöjdsbanan leds av vår aktivitetsguide som ser till att utrustningen sitter som den ska, både på liten och stor.

Känner man sig extra våghalsig kan man också prova Ziplinan från Skybaren. En 250 meter galen färd högt över Grönbetet i 65 km/h! När äventyret kan ni fira med en härlig söndagsbrunch hos vår granne Ästad Vingård.

Gårdsförhöret

Har pappa alla hästar hemma? I Gårdsförhöret tävlar ni i lag och får svara på bondens frågor i ett annorlunda gårdsförhör. Hur många spenar har en get? Vad finns i kossan som producerar mjölk? Här behöver ni vara minst åtta personer, så ta med extra familj att tävla mot!

...

Familjekampen

Nu är det upp till bevis! Vem tar tronen som storbonde i den familj? Genom 5 kluriga aktiviteter som är ett urval från Fångarna på Gården kan ni sätta era kunskaper på prov.

...

Guld och gröna skogar

För de yngre kycklingarna, lös gåtan och hitta skattkistan! Guld och Gröna Skogar är vår superroliga skattjakt för barn. Här kan alla barn mellan 6 och 12 år delta i jakten på skatten och få en godispåse som belöning

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...