Har pappa alla hästar hemma?

På Grönbetet avgörs det vem som är storbonden i familjen. Utmana varandra i våra lantliga aktiviteter, lekar och kluriga moment som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan och Zip-linan. Aktiviteterna kan anpassas så att även minstingen eller gammelmorfar kan vara med.

Fångarna på Gården är ett perfekt familjeäventyr när du vill komma ut på landet en stund. Ta med oömma kläder och utmanas i aktiviteter som inspirerats av livet på bondgården och naturen. Ni kommer att testas i smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.

I Höghöjdsbanan sätts familjesamarbetet på prov när ni klättrar tillsammans, våning efter våning, upp mot Skybaren. Höghöjdsbanan leds av vår aktivitetsguide som ser till att utrustningen sitter som den ska, både på liten och stor.

Känner man sig extra våghalsig kan man också prova Ziplinan från Skybaren. En 250 meter galen färd högt över Grönbetet i 65 km/h! När äventyret kan ni fira med en härlig söndagsbrunch hos vår granne Ästad Vingård.

Hönsahjärnor

Den komprimerade aktiviteten Hönsahjärnor är perfekt för er med ett tajt program, men som ändå vill hinna med teambuilding mellan konferenstimmarna.

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...

Höghöjdsbana

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. En fysisk och mental utmaning som kan anpassas efter era förutsättningar. När ni tillsammans klarat banan kan ni flyga ut över grönbetet i vår härliga zip-lina.

...

Zip-linan

Kasta er ut över Grönbetet i 65 km/h! Zip-linan är en 250 meter lång adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget. Den knäsvage kan lugna sig med att aktiviteten görs tillsammans med säkerhetsutbildade guider.

...