Fångarna på Gården

Fångarna på gården

Fångarna på Gården är en populär teamaktivitet där du och ditt lag sätts på prov genom olika utmaningar och finurligt konstruerade tävlingsstationer. Stationerna är inspirerade av livet på landet, naturen och bondens vardag. Här gäller det att ha sitt på det torra i smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också en kul aktivitet att göra med familjen!

På Grönbetet riskerar ingen att bli det femte hjulet. Vi sätter ihop aktivitetspaket anpassade efter gruppen, till exempel med hänsyn till ålder och fysisk förmåga. Det går alldeles utmärkt att göra Fångarna på Gården med ett företag där medarbetarna har en stor spridning på ålder, eller med familjen, där både unga och gamla kan delta. Vill man inte smutsa ner sina nya sneakers kan man göra en Fångarna på Gården 3-kamp endast med klurigheter, då blir man varken smutsig eller andfådd.

Vi utvecklar nya stationer löpande så att det är lika spännande varje gång du besöker Grönbetet.

Aktiviteten Fångarna på Gården tar cirka två timmar och är den tävlingstid ni har tillsammans på de olika stationerna. 3-kampen tar cirka en timme. Kom i god tid så att ni hinner förbereda er och byta om till Grönbetets overaller! Större grupper över 20 personer bör vara på plats cirka 30 minuter före start för att inte gå miste om tävlingstid. Stationerna väljs ut och planeras av er aktivitetsguide och ni kan absolut vara med och påverka vilken typ av stationer er grupp vill göra. Det är helt okej att välja bort stationer där ni blir blöta eller leriga.

I Stationerna ”Dammen” och ”Mösahålet” måste du ha skor på dig och du får alltså inte genomföra dem barfota. Allt sker på egen risk. Vill du avstå från någon tävlingsstation på grund av skada eller liknande så är det bara att meddela guiden om det.

Omklädningsrum finns att låna (ett rum per grupp). Nyckeln får ni av aktivitetsguiden. Lägg värdesaker i en gemensam väska eller lås in dem i omklädningsrummen. Det är lätt att tappa saker ute på Grönbetet när man gör Fångarna på gården. Kolla gärna en extra gång när ni lämnar lokalerna så att ni får med er alla prylar tillbaka till stan!

Ta med oömma skor och kläder. Aktiviteterna utspelar sig ofta i gamla ladugårdsbyggnader. Vid kallt väder kan det vara bra att ha en jacka med sig och kanske även mössa och vantar.

Priser

Fångarna på gården, 395 kr/pers. (minimipris 3.160 kr/grupp)
Fångarna på gården Jr. (upp till 12 år), 325 kr/pers. (minimipris 2.600 kr/grupp)
Fångarna 3- kamp, 295 kr/pers. (minimipris 2.360 kr/grupp)

Ni kan även köpa till:
Hyra av overaller & keps, 145 kr/pers.
Skottkärra med tilltugg, 295 kr (beräknad på 6 pers.)
Smörgås, 65 kr/pers.
Alkoholfri dryck, 25 kr/pers.
Ölstation, 80 kr/pers. (18 års åldersgräns på alla deltagare i gruppen)

Alla priser är inklusive moms. Vi kommer gärna med förslag på olika dryckesalternativ, matigare tilltugg m.m.

Scroll to top