Höghöjdsbana

HÖGHÖJDSBANA

Höghöjdsbanan på Grönbetet är mer än bara ett spännande äventyr på hög höjd. Denna äventyrsbana hjälper stadsbor i grupp att öka tilliten till varandra och stärker ”teamet”. Här får ni träna er i att hantera olika utmaningar, både fysiskt och mentalt.

Höghöjdsbanan är ett perfekt äventyr för till exempel en kick-off eller vad man brukar kalla för teambuilding. Själva banan är uppdelad i tre olika delar. Ni kan välja att gå hela banan eller utvalda delar. Aktivitetsguiden hjälper er att ta på er skyddsutrustningen och ger en kort utbildning om hur Höghöjdsbanan ska klättras. Det är inte tillåtet att vara påverkad av alkohol under klättringen.

Ni kan också kombinera Höghöjdsbanan med vår häftiga Zip-lina. När Höghöjdsbanan är avklarad kliver ni in i Skybaren (en skybar på en bondgård?) där vi dukat fram belöning som ost, chark, öl och vin.

När ni fått pausa en stund är det dags för Zip-linan, där ni kopplas fast och flyger ut över Grönbetet i 65 kilometer i timmen. Säkerhetsutbildade aktivitetsguider hjälper er vid start och mål, och håller du bara ögonen öppna under färden kan du se ända bort till odlingarna på Ästad Vingård och Åkulla Bokskogars mäktiga träd.

Får du stora skälvan bara av att tänka Höghöjdsbanan, men tycker att Skybar och Zip-lina låter bra mycket trevligare? Inga problem. Kontakta oss så sätter vi ihop ett paket.

Priser

Höghöjdsbana, 395 kr/pers. (minimipris 3.160 kr/grupp)
Höghöjdsbana & Zip-lina, 465 kr/pers. (minimipris 3.720 kr/grupp)

Ni kan även köpa till:
Vin & Ost i Skybaren, 225 kr/pers. (Alkoholfritt alt. 160 kr/pers.)
Öl & Chark i Skybaren, 155 kr/pers. (Alkoholfritt alt. 130 kr/pers.)

Scroll to top