Prova Grönbetets roliga aktiviteter på höstlovet

Ta med familjen till Grönbetet och utmana varandra i roliga aktiviteter som passar både barn och vuxna! Tävla tillsammans eller mot varandra lantliga aktiviteter, lekar och kluriga moment som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan och Zip-linan. Alla aktiviteter kan anpassas så att även minstingen eller gammelfarfar kan vara med.

Se extra öppettider och aktiviteter nedan!

Höstlovsmys

Sitt inte hemma och ha tråkigt på höstlovet! Lämna stan och styr kosan ut på landet istället. Här på Grönbetet får ni en heldag med roliga lekar som till exempel populära Fångarna på Gården, ett perfekt familjeäventyr med aktiviteter som inspirerats av livet på bondgården, djur och och natur. Ta med oömma kläder och testa era färdigheter smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.

Känner ni er extra våghalsiga ska ni prova Höghöjdsbanan! Här sätts familjens samarbetsförmåga på prov när ni klättrar tillsammans, våning efter våning, upp mot toppen. Höghöjdsbanan leds av vår aktivitetsguide som ser till att utrustningen sitter som den ska, och kan anpassa banan efter era förutsättningar. All klättring på Höghöjdsbanan sker inomhus och aktiviteten passar därför extra bra en regnig dag på höstlovet.

Och du, skippa trapporna när ni ska ta er ned för Höghöjdsbanan. Säg istället till guiden att fästa er i Zip-linan och kasta er ut från vår Skybar! En 250 meter galen färd högt över Grönbetet i 65 kilometer i timmen.

Höghöjdsbana och Zip-linan drop-in varje dag (26 okt – 3 nov)

11:00 Höghöjdsbana - 200 kr/pers.
13:00 Zip- lina- 100 kr/pers.

Guld och Gröna skogar och Familjekampen drop-in varje dag (26 okt – 3 nov)

Guld och Gröna skogar – 50 barn
Familjekampen – 60 kr/pers.

Fångarna på Gården

Boka in den klassiska varianten av Fångarna på gården som familj och få höstlovspriset 200 kr/pers. Ord pris är 395 kr/vuxen och 325 kr/barn. Minimipris 1 600 kr. Bokningskod: Familj firar höstlov. En 2 timmars aktivitet som leds av personal från Grönbetet.

LEK INTE PÅ TOM MAGE

Hos våra vänner på Ästad Vingård håller Restaurang Logen öppet varje dag under höstlovet. Allt från frukost, brunch, lunch och god fika hela veckan lång.

Gårdsförhöret

Har pappa alla hästar hemma? I Gårdsförhöret tävlar ni i lag och får svara på bondens frågor i ett annorlunda gårdsförhör. Hur många spenar har en get? Vad finns i kossan som producerar mjölk? Här behöver ni vara minst åtta personer, så ta med extra familj att tävla mot!

...

Familjekampen

Nu är det upp till bevis! Vem tar tronen som storbonde i den familj? Genom 5 kluriga aktiviteter som är ett urval från Fångarna på Gården kan ni sätta era kunskaper på prov.

...

Guld och gröna skogar

För de yngre kycklingarna, lös gåtan och hitta skattkistan! Guld och Gröna Skogar är vår superroliga skattjakt för barn. Här kan alla barn mellan 6 och 12 år delta i jakten på skatten och få en godispåse som belöning

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...