KICK-OFF PÅ GRÖNBETET

Starta arbetsåret som en kalv på grönbete. Våra lantliga aktiviteter som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan och Zip-linan kan anpassas efter förmåga så att alla kan vara med och delta.

I Fångarna på Gården utmanas du och ditt lag i finurligt konstruerade tävlingsstationer på bondgården. Stationerna är inspirerade av livet på landet, naturen och bondens vardag. Här utmanas du både i smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. Ett bra tillfälle att lämna gamla hjulspår och tvingas hitta helt nya sätt att jobba ihop. Höghöjdsbanan är en fysisk och mental utmaning, men kan också anpassas efter gruppens förutsättningar.

I Zip-linan flyger ni ut över Grönbetet och vår granne Ästad Vingård! Zip-linan är en 250 meter lång och 65 km/h adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget.

En kick-off hos oss kan alltid kombineras med mat och dryck hos gårdsgrannen Ästad Vingård. Här serveras vällagad gårdsmat till frukost, lunch och middag. Här finns dessutom spa, hotell, vinprovningar och en fullutrustad konferensanläggning.

Gårdsförhöret

Har pappa alla hästar hemma? I Gårdsförhöret tävlar ni i lag och får svara på bondens frågor i ett annorlunda gårdsförhör. Hur många spenar har en get? Vad finns i kossan som producerar mjölk? Här behöver ni vara minst åtta personer, så ta med extra familj att tävla mot!

...

Familjekampen

Nu är det upp till bevis! Vem tar tronen som storbonde i den familj? Genom 5 kluriga aktiviteter som är ett urval från Fångarna på Gården kan ni sätta era kunskaper på prov.

...

Guld och gröna skogar

För de yngre kycklingarna, lös gåtan och hitta skattkistan! Guld och Gröna Skogar är vår superroliga skattjakt för barn. Här kan alla barn mellan 6 och 12 år delta i jakten på skatten och få en godispåse som belöning

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...