KICK-OFF PÅ GRÖNBETET

Starta arbetsåret som en kalv på grönbete. Våra lantliga aktiviteter som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan och Zip-linan kan anpassas efter förmåga så att alla kan vara med och delta.

I Fångarna på Gården utmanas du och ditt lag i finurligt konstruerade tävlingsstationer på bondgården. Stationerna är inspirerade av livet på landet, naturen och bondens vardag. Här utmanas du både i smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. Ett bra tillfälle att lämna gamla hjulspår och tvingas hitta helt nya sätt att jobba ihop. Höghöjdsbanan är en fysisk och mental utmaning, men kan också anpassas efter gruppens förutsättningar.

I Zip-linan flyger ni ut över Grönbetet och vår granne Ästad Vingård! Zip-linan är en 250 meter lång och 65 km/h adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget.

En kick-off hos oss kan alltid kombineras med mat och dryck hos gårdsgrannen Ästad Vingård. Här serveras vällagad gårdsmat till frukost, lunch och middag. Här finns dessutom spa, hotell, vinprovningar och en fullutrustad konferensanläggning.

Hönsahjärnor

Den komprimerade aktiviteten Hönsahjärnor är perfekt för er med ett tajt program, men som ändå vill hinna med teambuilding mellan konferenstimmarna.

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...

Höghöjdsbana

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. En fysisk och mental utmaning som kan anpassas efter era förutsättningar. När ni tillsammans klarat banan kan ni flyga ut över grönbetet i vår härliga zip-lina.

...

Zip-linan

Kasta er ut över Grönbetet i 65 km/h! Zip-linan är en 250 meter lång adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget. Den knäsvage kan lugna sig med att aktiviteten görs tillsammans med säkerhetsutbildade guider.

...