Som kalvar på grönbete

Lämna skolgården och ta med klasskompisarna till Grönbetet! Här får ni kämpa tillsammans och utmana varandra på våra lantliga aktiviteter.

Fångarna på Gården är en perfekt klassutmaning där lagen tävlar tillsammans och mot varandra. Stationerna är finurligt konstruerade och påminner om hur livet på landet har sett ut för bonden genom åren. Här utmanas man både i smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.

På Höghöjdsbanan får klassen chans att öva på samarbete och att hålla huvudet kallt. En fysisk och mental utmaning som kan anpassas efter elevernas ålder och förutsättningar. Höghöjdsbanan genomförs med säkerhetsutbildad personal, säkerhetsutrustning och kan delas upp i olika delar efter elevernas förmåga.

I Zip-linan flyger ni ut över Grönbetet och vår granne Ästad Vingård! Zip-linan är en 250 meter lång och 65 km/h adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget. Efter en sån här dag är alla så trötta att de längtar tillbaka till skolbänken igen.

Aktivitetspaket över dagen

Bokningsbart: Alla dagar i veckan

Dagen startar med den populära aktiviteten Fångarna på gården på förmiddagen. Därefter serveras baguetter som en enklare lunch ute på gården. Dagen avslutas sedan med en skattjakt som hålls i egen regi efter instruktioner från personalen i receptionen.

Priser

450 kr/elev upp t.o.m. 6:e klass.
520 kr/elev fr.o.m. 7:e klass. (Fångarna på gården + baguette, frukt och dryck + Skattjakt)
75 kr/medföljande vuxen (baguette, frukt och dryck)

Hönsahjärnor

Den komprimerade aktiviteten Hönsahjärnor är perfekt för er med ett tajt program, men som ändå vill hinna med teambuilding mellan konferenstimmarna.

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...

Höghöjdsbana

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. En fysisk och mental utmaning som kan anpassas efter era förutsättningar. När ni tillsammans klarat banan kan ni flyga ut över grönbetet i vår härliga zip-lina.

...

Zip-linan

Kasta er ut över Grönbetet i 65 km/h! Zip-linan är en 250 meter lång adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget. Den knäsvage kan lugna sig med att aktiviteten görs tillsammans med säkerhetsutbildade guider.

...