KONFERENS PÅ GRÖNBETET

Att lägga sin konferens på Grönbetet är en riktigt bra idé. Nånting händer med gruppen när den får lämna stan och komma ut till den friska lantluften. Istället för att sitta vid datorn får man röra på sig. Stämningen brukar oftast bli på topp och då kan det vara smart att utnyttja tiden för en konferens.

Vi kan hjälpa er med komplett konferens från ax till limpa. Hos våra gårdsgrannar Ästad Vingård får ni en fullutrustad konferensanläggning med restaurang, hotell, spa och bekväma konferenslokaler med den senaste tekniken. Lokalerna passar både små och stora sällskap, med moderna konferensrum som är utrustade och redo för alla slags möten.

Efter konferens och aktiviteter finns det möjlighet att koppla av i det härliga utomhusspat. Ett vedeldat bastulandskap med varma bad och världens kanske enda undervattensbastu. Här kan ni koppla av efter aktiviteterna, prata igenom dagen och titta på fiskarna som simmar förbi utanför rutan.

När det vankas middag har ni två restauranger att välja på. Restaurang ÄNG serverar en avsmakningsmeny med det bästa från Hallands gårdar, skogar, vatten och ängar. På restaurang Logen har ni en à la carte med lantligt inspirerade rätter, lokala öl och viner från hela världen. På Logen serveras också frukost, lunch och brunch. Fika serveras i anslutning till ert konferensrum.

Gården har även fullutrustade hotellrum, från en lite enklare standard till absolut toppklass med egen bastu och badkar i sten på rummet.

Välj ett konferenspaket till ett fast pris, med god mat och dryck och ett fullutrustat, modernt konferensrum. Eller så sätter vi ihop ett komplett paket tillsammans för er konferens, med olika aktiviter mellan arbetspassen.

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

Hönsahjärnor

Den komprimerade aktiviteten Hönsahjärnor är perfekt för er med ett tajt program, men som ändå vill hinna med teambuilding mellan konferenstimmarna.

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...

Höghöjdsbana

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. En fysisk och mental utmaning som kan anpassas efter era förutsättningar. När ni tillsammans klarat banan kan ni flyga ut över grönbetet i vår härliga zip-lina.

...

Zip-linan

Kasta er ut över Grönbetet i 65 km/h! Zip-linan är en 250 meter lång adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget. Den knäsvage kan lugna sig med att aktiviteten görs tillsammans med säkerhetsutbildade guider.

...