Svensexa och möhippa med fria tyglar

Lämna stan och ta möhippan och svensexan på Grönbetet istället! Här får ni tid att umgås med varandra och kan skapa en unik helg, helt efter vad ni själva vill göra. Vårt förslag är att börja dagen med att utmana varandra i lantligt inspirerade aktiviteter som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan eller Zip-linan.

Trött efter aktiviteterna? Koppla av hos vår granne Ästad Vingård och deras utomhus-spa med varma kar, vedeldade bastur och kristallklara källbad. Eller ta en vingårdsvandring med efterföljande vinprovning.

När ni blir sugna på mat behöver ni inte gå över ån efter vatten. Hos grannen Ästad Vingård finns två restauranger med lantligt inspirerad mat. Restaurang ÄNG serverar en avsmakningsmeny med det bästa från Hallands gårdar, skogar, vatten och ängar. På restaurang Logen lagas vällagad lantlig mat med lokala öl och viner från hela världen. På Logen serveras också frukost, brunch och lunch.

Ästad Vingård har även hotellrum från enklare till toppmodern standard, med bastu och badkar i sten på rummen. Sitt uppe och diskutera livet hur länge ni vill, frukosten serveras från 08:00 på helgen. Söndagsbrunchen från 12:00.

Hönsahjärnor

Den komprimerade aktiviteten Hönsahjärnor är perfekt för er med ett tajt program, men som ändå vill hinna med teambuilding mellan konferenstimmarna.

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...

Höghöjdsbana

På Höghöjdsbanan får gruppen chans att öva på samarbete och att ta sig utanför sin comfort zone. En fysisk och mental utmaning som kan anpassas efter era förutsättningar. När ni tillsammans klarat banan kan ni flyga ut över grönbetet i vår härliga zip-lina.

...

Zip-linan

Kasta er ut över Grönbetet i 65 km/h! Zip-linan är en 250 meter lång adrenalinfylld hästspark i magen som du inte glömmer i första taget. Den knäsvage kan lugna sig med att aktiviteten görs tillsammans med säkerhetsutbildade guider.

...