Svensexa och möhippa med fria tyglar

Lämna stan och ta möhippan och svensexan på Grönbetet istället! Här får ni tid att umgås med varandra och kan skapa en unik helg, helt efter vad ni själva vill göra. Vårt förslag är att börja dagen med att utmana varandra i lantligt inspirerade aktiviteter som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan eller Zip-linan.

Trött efter aktiviteterna? Koppla av hos vår granne Ästad Vingård och deras utomhus-spa med varma kar, vedeldade bastur och kristallklara källbad. Eller ta en vingårdsvandring med efterföljande vinprovning.

När ni blir sugna på mat behöver ni inte gå över ån efter vatten. Hos grannen Ästad Vingård finns två restauranger med lantligt inspirerad mat. Restaurang ÄNG serverar en avsmakningsmeny med det bästa från Hallands gårdar, skogar, vatten och ängar. På restaurang Logen lagas vällagad lantlig mat med lokala öl och viner från hela världen. På Logen serveras också frukost, brunch och lunch.

Ästad Vingård har även hotellrum från enklare till toppmodern standard, med bastu och badkar i sten på rummen. Sitt uppe och diskutera livet hur länge ni vill, frukosten serveras från 08:00 på helgen. Söndagsbrunchen från 12:00.

Gårdsförhöret

Har pappa alla hästar hemma? I Gårdsförhöret tävlar ni i lag och får svara på bondens frågor i ett annorlunda gårdsförhör. Hur många spenar har en get? Vad finns i kossan som producerar mjölk? Här behöver ni vara minst åtta personer, så ta med extra familj att tävla mot!

...

Familjekampen

Nu är det upp till bevis! Vem tar tronen som storbonde i den familj? Genom 5 kluriga aktiviteter som är ett urval från Fångarna på Gården kan ni sätta era kunskaper på prov.

...

Guld och gröna skogar

För de yngre kycklingarna, lös gåtan och hitta skattkistan! Guld och Gröna Skogar är vår superroliga skattjakt för barn. Här kan alla barn mellan 6 och 12 år delta i jakten på skatten och få en godispåse som belöning

...

Fångarna på Gården

I Fångarna på Gården tävlar lagen mot varandra i finurligt konstruerade tävlingsstationer som påminner om livet på bondgården. Perfekt för kick-off, teambuilding, klassresa, möhippa eller svensexa, men också kul för familjen!

...